Anna itsellesi aikaa

Kiristääkö harteita? Eikö pää oikein käänny? Pakottaako ohimoita, narskutteletko hampaita? Onko alaselässä ja pakaroiden alueelle kiristävä pinne? Vaivaako stressi?

Kaikkia näitä ja monia muita vaivoja voidaan hoitaa hieronnalla. Hieronta on yksi ihmiskunnan vanhimpia ja samalla myös tehokkaimpia luontaisia hoitomuotoja. Hieronta hoitaa tutkitusti sekä kehoa, että mieltä.

Olen toiminut Viikissä kolme vuotta ja hoitanut satoja asiakkaita. Teen klassista hierontaa sekä omaa hierontatyyliäni Fuusiohierontaa®. Fuusiohieronnan® keskeinen ajatus on se, että haen eri työkalupakeista – klassisesta hieronnasta, faskiahieronnasta, thaihieronnasta, shiatsusta, kuivakuppauksesta ja purentalihasten hieronnasta – kullekin hoidettavalle sopivimmat tavat auttaa. Fuusiohieronta® on siis intuitiivinen ja hyvin monipuolinen hoitomuoto.

Hierontani ovat olleet suosittuja ja välillä saan kommentteja siitä, ettei vapaita aikoja tahdo löytyä. Jos varauskalenterissani https://slotti.fi/booking/taikamassage/ ei ole vapaata, voit lähettää minulle viestin https://wa.me/message/BF4EQVXCA4JTC1

Hieronnassa on taikaa,

Lasse

Tervetuloa