Varaaminen

Maksuvälineet ja -tavat

Taika Massage Viikissä maksuvälineinä käyvät käteinen (tasaraha), MobilePay (Taika Massage 34050), ePassi, Smartum, Edenred Hieronta sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Hieronta Luonasi™ -palvelut maksetaan etukäteen verkkomaksulla varauksen yhteydessä.

Kanta-asiakkuus

Jos käyt saman kalenterivuoden aikana vähintään neljä kertaa hieronnassa, saat viidennestä käynnistä lähtien jokaisesta hieronnasta 10% alennuksen. Voit saada kanta-asiakasalennuksen myös perheenjäsenten käynneistä.

Alennus koskee vain hierontapalveluita, sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja se nollautuu kuluvan vuoden viimeisenä päivänä.

Lupa sähköpostimarkkinointiin

Valitsemalla varauksesi yhteydessä ”Minulle saa lähettää tietoa ja tarjouksia sähköpostilla” varmistat mahdollisuutesi osallistua Taika Massagen järjestämiin kilpailuihin ja saat tietoa tarjouksista sekä uusista palveluista. Suosittelen lämpimästi, että rastitat tämän kohdan. En jaa tietojasi kolmansille osapuolille, enkä pommita sähköpostilaatikkoasi tyhjänpäiväisyyksillä. Voit milloin tahansa myöhemmin muuttaa tämän valinnan.

Varaa aikasi täältä!