Varaaminen

Maksuvälineet ja -tavat

Taika Massage Viikissä maksuvälineinä käyvät käteinen, MobilePay (Taika Massage 34050), ePassi sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Hieronta Luonasi™ -palvelut maksetaan etukäteen verkkomaksulla varauksen yhteydessä.

Kanta-asiakkuus

Jos käyt saman kalenterivuoden aikana vähintään kolme kertaa hieronnassa, saat neljännestä käynnistä lähtien jokaisesta hieronnasta 10% alennuksen. Voit saada kanta-asiakasalennuksen myös perheenjäsenten käynneistä ja alennus on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka.

Alennus koskee vain hierontapalveluita, sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja se nollautuu kuluvan vuoden viimeisenä päivänä.

Lupa sähköpostimarkkinointiin

Valitsemalla varauksesi yhteydessä ”Minulle saa lähettää tietoa ja tarjouksia sähköpostilla” varmistat mahdollisuutesi osallistua Taika Massagen järjestämiin kilpailuihin ja saat tietoa tarjouksista sekä uusista palveluista. Suosittelen lämpimästi, että rastitat tämän kohdan. En jaa tietojasi kolmansille osapuolille, enkä pommita sähköpostilaatikkoasi tyhjänpäiväisyyksillä. Voit milloin tahansa myöhemmin muuttaa tämän valinnan.

Hinnasto on voimassa 31.12.2021 saakka.

Varaa aikasi täältä!