Hoidot

Klassinen hieronta 30 | 45 | 60 | 90 | 120 min

Klassisessa hieronnassa voin keskittyä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan siihen kehon osaan, joka mielestäsi eniten tarvitsee hoitoa. Alle tunnin hieronnoissa tämä voi  olla vaikkapa kehon yläosa. Pidemmissä hoidoissa on mahdollista hieroa koko vartalo.


Fuusiohieronta™ 60 | 90 | 120 min

Fuusiohieronta on kehittämäni shiatsupatjalla annettava hoito, jonka keskeisiä ajatuksia ovat monipuolisuus ja kokonaisvaltaisuus. Fuusiohieronnan hoidoissa hyödynnän klassisen hieronnan oppeja ja maustan niitä tarpeen mukaan mm. shiatsun, thaihieronnan, lymfahieronnan ja intialaisen päähieronnan tekniikoilla.


Fuusiohieronta™ CHCM 30 | 45 | 60 min

Tässä Fuusiohierontaan™ kuuluvassa hoidossa (Capiti-Humeros-Collum-Morsus) keskityn kehosi alueeseen, joka ulottuu hartiarenkaasta päälakeen. Käytännössä hieron rinnan rintalastasta ylöspäin, selän lavoista ylöspäin, niskan, kasvot sekä muut pään lihakset. Halutessasi hoidan myös keskeisimmät purulihakset. Kuten kaikki Fuusiohieronta™, tämäkin hoito tapahtuu shiatsupatjalla.

Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata 45 minuutin aika. Seuraavat kerrat voivat olla hoidettavan alueen laajuudesta ja hoidon tarpeesta riippuen 30-60 min.


Intialainen päähieronta 30 | 45 min

Intialaisessa päähieronnassa hoidan pään lisäksi niska-hartiaseudun, yläselän ja olkavarsien aluetta hieromalla, sivelemällä ja painelemalla.


Faskiahoito 60 min

Faskialla (peitinkalvo, sidekudoskalvo, lihaskalvo) tarkoitetaan kalvoja, jotka ympäröivät lihaksia, lihasryhmiä, verisuonia sekä hermoja. Faskiahoito on tehokas hoitomuoto kehon tiukkuuksiin ja jäykkyyksiin. Faskiahieronnassa en käytä väliainetta (juuri) ollenkaan vaan pyrin kitkaa hyödyntämällä mahdollistamaan eri faskian osien liukumisen toisiinsa nähden.

Hierontamenetelmänä faskiahieronta on voimakas ja saattaa aiheuttaa herkkäihoisille mustelmia.


Purentalihasten hieronta 45 | 60 min

Särkeekö päätä, narskutteletko hampaitasi, kiristääkö leuan seutua? Purentalihasten hieronnasta on hyötyä kaikille, jotka käyttävät ääntä työkseen – esim. näyttelijöille, laulajille ja opettajille.Purentalihakset sijaitsevat leukaluun ympärillä sekä ohimoilla.

Hoidan purentalihaksia sekä suun sisä-, että ulkopuolelta. Suun sisäpuolelta hieroessani käytän kumihanskoja. Suun seudun lihasten hoitamisen lisäksi käyn huolellisesti läpi myös niskan ja kaulan lihakset.

60 minuutin hoidossa käyn läpi myös yläselän ja rinnan lihaksia. Näiden lihasten kireys on usein yhteydessä purentalihasten kireyteen.


Täydentävät hoidot: lämpöpakkaushoito, kuivaharjaus, kuivakuppaus, ja purentalihasten hieronta

Vähintään 90 min hoidon yhteydessä saat halutessasi myös lämpöhoitoa, kuivaharjauksen, kuivakuppausta tai purentalihasten hierontaa veloituksetta. Lämpöhoidosta ja kuivakuppauksesta on usein apua erityisesti silloin, kun yläselkä on kireä. Jos sinulla on niska-hartiakipuja ja päänsärkyä, voi purentalihasten hoito olla paikallaan.

Kuivaharjaus on rentouttava tapa aloittaa hieronta. Harjaus virkistää pintaverenkiertoa ja stimuloi imusuonistoa.


Kuivaharjaus ja kiinteyttävä jalkahieronta 60 | 90 min


Selluliittihieronta
30 min – pakarat ja reidet
45 min – pakarat, reidet ja sääret
60 min – vatsa, pakarat, reidet, sääret


Jalkahieronta & jalkojen hemmotteluhoito
45 min – jalkaterät
60 min – jalkaterät ja sääret
75 min – jalkaterät, sääret ja reidet


Lisää palveluita tulossa. Varaa hoitosi täältä