Asiakkaani kertovat

Hieronta kaikkine lisukkeineen oli tehokas ja rentouttava, lihakset pehmenivät ja keho vapautui muutoinkin. Jäi hyvä olo. (Nainen 62 v., Suomi)


It was really good and helped me a lot, I recommend, thanks. (Mies 35 v., Nigeria)


Oli sitä mitä oli luvattu. Ihan kaikkinensa antoisa ja rentouttava käynti. Kiitos Lasse. (Nainen 48 v., Suomi)


Perusteellinen alkukartoitus pienellä haastattelulla sekä lihasten läpikäynti ennen hierontaa. Itse hieronta pureutui todella syvälle ja tehokkaasti kipukohtiin. Päivän jälkeen olo on hieman hellä, mutta selvästi jo parempi. Uutta hieronta-aikaa odotellessa! (Nainen 34 v., Suomi)


Olen aikaisemminkin käynyt Lassen hierottavana. Hartiat olivat todella jumissa, mutta käsittelyn jälkeen oikeen tunsi kuinka veri alkoi kunnolla kiertämään. (Mies 47 v., Suomi)


Sait minut rennoksi ja lukkoja auki. Selkä minulla on tosi huonossa kunnossa, mutta selvästi rennompi yläselkä jo ensimmäisen hierontakerran jälkeen. (Nainen 43 v., Suomi)


Tehokkaan oloinen hieronta. Hartiat olivat 5 cm alempana hieronnan jälkeen 🙂 (Nainen 29 v., Suomi)


Ammattitaitoinen, rentouttava, tehokas ote. Ystävällinen ja rento ilmapiiri. (Nainen 32 v., Suomi)


Oikein hyvä fiilis jäi. On sulla vaan taitavat kädet🤩 (Nainen 41 v., Suomi)


Kokeilin hierontaa shiatsupatjalla ensimmäistä kertaa ja kokemus oli kokonaisvaltaisen rentouttava. Patja on supermukava ja sen mahdollistama hieronta monipuolista. Lasse osaa erinomaisesti tunnistaa ja huomioida yksilölliset tarpeet ja olen joka käynnillä oppinut jotain uutta omasta kropastani. (Nainen 32 v., Suomi)


Kiitos edellisestä!

Aattelin, että tulisin kipeemmäksi hieronnasta mut ei ollu ku vähän pohkeissa tuntemusta ja selässä, ja selin enemmän treenikipua tai tuntemusta!

Nyt täytyy ottaa noi koivet mahdollisimman nopeesti uudestaan etten saa niitä nii jumiin heti! (Koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja 38 v., Suomi)


Oot hieronut sen verran hyvin ettei akuuttia hätää ole. On loppunut oikeastaan kokonaan päänsärytkin. Että kyllä se vaan kannattaa käydä hierojalla ☝🏼  (Nainen 29 v., Suomi)


Purentalihasten hieronnan jälkeen leukaperät tuntuvat ”letkeämmiltä” eikä aamulla ole ollut tunnetta, että on nukkunut hammasta purren. (Nainen 44 v., Suomi)


Olen muutaman kerran käynyt Lassen hierottavana ja olen erittäin tyytyväinen palveluun. En pelkästään hierontaan, sillä olen myös saanut vinkkejä millä tavalla voin välttää ettei niska-hartia seudun jumeja tule lisää. Arvosanaksi annan 6/5. (Mies 37 v., Suomi)


Kiitos vielä. Taivaallisen rento olo. (Nainen 38 v., Suomi)


Oikein myönteinen hierontakokemus alkaen heti tulokeskustelusta, missä kartoitettiin kaikki muut terveysasiat ja pohjalla olevat lääkitykset, jotka olisivat saattaneet vaikuttaa toimenpiteisiin. Itse klassinen niskan ja hartioiden jumien käsittely samalla prosessin etenemistä selostaen oli osaavaa ja asiantuntevaa, ja lähtiessä sain vielä pikaohjeistuksen niskan venytyksistä, jotka ovat hyödyllisiä paljon paikallaan istuvalle. Seuraavanakin päivänä liikkuvat osat liikkuivat hyvin ja rennosti. Varasin uuden ajan. (Mies 54 v., Suomi).


Päänsärky on tiessään. Suurkiitokset! (Nainen 41 v., Suomi)


Hieronta oli ammattitaitoista ja asiantuntevaa. On mukavaa, kun hieronnan aikana selitetään, mitä tapahtuu, ja annetaan vinkkejä lihashuoltoon. (Nainen 22 v., Suomi)


Lasse löytää hieronnassaan ”näsäkät” kohdat ja vaikka välillä tekisi mieli sanoa pari ärräpäätä, voimankäyttö on juuri sopivaa. Joka kerran jälkeen olo on ollut parempi ja aion käydä myös uudestaan. (Nainen 32 v., Suomi)


First and foremost, thank you for the massage. I have been having so much hurt on my feet. After 2 times massages, the massage ease the pain on my feet. The massage pressure is just what I like. Lasse is very professional, friendly and knowledgeable. He always explained every step of the massages, and the benefit of it for the body. Highly recommended. (Nainen 40 v., Indonesia)


Lassella on oikeanlainen tatsi asiakkaaseen. Työn laatu puhuu puolestaan ja tulenkin käymään Lassen hierottavana jatkossakin. (Mies 46 v., Suomi)


Aivan loistavat tulokset kropassa yhdellä kertaa ja flunssakaan ei päässyt alkua pidemmälle. Kiitos! (Nainen 38 v., Suomi)


Hierojalla on todellakin kyky tulkita kehon ja lihasten tilaa käsien kautta. Varmat otteet. Ongelmakohdat saavat kyytiä. Pidän erityisesti taitavasta tekniikasta, jossa yhdistyy klassinen hieronta ja shiatsu. Suosittelen! (Nainen 42 v., Suomi)


Hieroja osasi ”kuunnella” kehoa. Sopiva voiman käyttö. (Mies 44 v., Suomi)


Lasse on erittain ammattilainen ja tekee työnsä ammattilaisesti, erinomaisesti. Antaa neuvoja ja vinkkejä tosi paljon, selittää tosi hyvin mitä tulee tehdä. (Nainen 28 v., Kiina)


Lassella on hyvä ote kunnolliseen urheiluhierontaan ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Olo on levollinen, vaikka kroppaa möyhitään oikein kunnolla. Bonuksena on vielä hyvä musiikki sekä mielenkiintoiset keskustelut! (Mies 38 v., Suomi)


Todella asiantuntevaa palvelua. Yksilölliset tarpeeni otettiin huomioon. Kiitos! (Nainen 30 v., Suomi)


Todella hyvä ja ammattitaitoinen hieronta. Yläselän ja niskan alueen jumi helpotti kummasti. Tulen ehdottomasti uudelleen. (Nainen 42 v., Suomi)


Kiitos eilisestä hieronnasta, nukuin taas hyvin ilman mitään pilleriä. (Nainen 36 v., Suomi)