Hieronta Luonasi™

Onko kotoa, työstä ja harrastuksista vaikea irtautua kehonhuoltoon? Hierojalle pitäisi päästä, mutta sopivaa aikaa ei vaan tunnu löytyvän. Vai oletko työmatkalla tai lomailemassa, etkä oikein tiedä, mistä hierojan pääkaupunkiseudulla löytäisit?

Eipä hätää – Taika Massage tulee luoksesi!

Voit irtautua arjesta ja nauttia hieronnasta oman kotisi rauhassa tai hotellihuoneessa. Sinun ei tarvitse lähteä mihinkään, eikä aikaa tuhraudu matkusteluun. Hierojan jatkaessa matkaansa voit jäädä vaikka päiväunille.

Hieronta Luonasi™ De Luxe

Ennen kuin varaat ajan, varmistathan, että hierontapöydälle on riittävästi tilaa. Esteetöntä, tasaista lattiapinta-alaa pitää olla vähintään 280 cm x 160 cm. Varaathan kullekin hierottavalle oman kylpypyyhkeen.

Kun hieronta tapahtuu luonasi, hieronnan hintaan lisätään käyntiin liittyvä lisätyö ja matkakulut yhteen paikkaan. Jos samassa osoitteessa on useita hierottavia, nämä kulut tulevat vain ensimmäisen palvelun yhteyteen. Palvelun hinta tulee olla Taika Massagen tilillä vähintään 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa ja voit maksaa sen näppärästi Mobile Paylla tai tilisiirrolla.

Voit toistaiseksi nauttia Hieronta Luonasi™ De Luxe -palvelusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Jos haluat palvelun jollain muulla paikkakunnalla, ota yhteyttä!

Hieronta Luonasi™ De Luxen hinnat löytyvät täältä.

Hieronta Luonasi™ Lite

Jos sinulta löytyy hierontaan sopiva alusta ja hierontaöljy tai -voide, tarvitaan paikalle vain hieroja. Lite-palvelu onkin siksi De Luxe -palvelua hiukan edullisempi.

Myös Hieronta Luonasi™ Lite on tarjolla ensisijaisesti Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Halutessasi tulen luoksesi muuallekin.

Hieronta Luonasi™ Liten hinnat ovat täällä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!