Hieronta Luonasi™

Voit irtautua arjesta ja nauttia hieronnasta oman kotisi rauhassa tai hotellihuoneessa. Sinun ei tarvitse lähteä mihinkään, eikä aikaa tuhraudu matkusteluun.  Taika Massage tulee luoksesi.

Kun hieron luonasi, hieronnan hinta sisältää matkakulut ja pysäköintikustannukset. Jos samassa osoitteessa on useita hierottavia, vain ensimmäinen hieronta veloitetaan Hieronta Luonasi™ -hinnoin, seuraavat normaalin hinnaston mukaisesti. 

Voit toistaiseksi nauttia Hieronta Luonasi™ -palveluista Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Jos haluat palvelun jollain muulla paikkakunnalla, ota yhteyttä.

Hieronta Luonasi™ De Luxe

De Luxe -versiossa tuon mukanani matkahierontapöydän sekä tarvittavat hieronnan väliaineet ja muut tarvikkeet. 

Ennen kuin varaat ajan, varmistathan, että hierontapöydälle on riittävästi tilaa. Esteetöntä, tasaista lattiapinta-alaa pitää olla vähintään 280 cm x 160 cm. Varaathan myös kullekin hierottavalle oman kylpypyyhkeen.

Hieronta Luonasi™ De Luxen hinnat löytyvät täältä.

Hieronta Luonasi™ Lite

Tässä palvelussa tuon paikalle vain itseni.

Tarvitset hierontaan soveltuvan alustan, esim. sohvan, pari pyyhettä ja muutaman tyynyn. Varmista myös, että kotonasi on hierontaan sopivaa öljyä. Esimerkiksi oliivi-, kookos-, manteli- tai viinirypäleensiemenöljy käyvät erinomaisesti.

Hieronta Luonasi™ Liten hinnat ovat täällä.

Hieronta Luonasi™ -palveluiden tilaaminen

  1. Ehdota sinulle sopivaa aikaa alla olevalla lomakkeella.
  2. Kun vahvistan aikatoiveesi, voit varata ja maksaa hoitosi Visma Pay -verkkomaksulla.
  3. Kun suorituksesi on saapunut, vahvistan varauksesi.