Taika Massagessa nyt myös lämpöpakkaushoidot

Saksasta tuli tänään mieluinen paketti: Rommelsbacher lämpöhaude sekä kaksi savea sisältävää lämpöpakkausta. Pääsen aloittamaan rentouttavat ja kipua lievittävät hoidot saman tien!

Lämpöpakkaushoito on erinomainen esihoito hieronnalle, sillä se lisää kudoksen joustavuutta ja poistaa lihasjännityksiä tehden hieronnan miellyttävämmäksi. Lämpöhoito nostaa kudoksen lämpötilaa muutamia asteita noin senttimetrin syvyydessä ja siten vilkastuttaa pintaverenkiertoa hoitoalueella sekä lisää aineenvaihduntaa. Myös nivelet ja jänteet tulevat elastisemmiksi.

Lämpöpakkauksia säilytetään 60-70 -asteisessa vesihauteessa, jolloin ne ovat aina käyttövalmiita. Itse lämpöpakkauksen tulee olla riittävän painava, jotta siihen varastoitunut lämpö säilyy pitkään ja toisaalta siirtyy hoidettavan ihon syvemmälle. Taika Massagen savipaakut painavatkin tämän vuoksi 2 kiloa kappale.

Laitan lämpöhoidossa ihon ja pakkauksen väliin pyyhkeen ja peittelen hoidettavan lämmön säilyttämiseksi. Kun lämpöpakkaus vaikuttaa keholla, voin samanaikaisesti hieroa jotain muuta aluetta. Sopiva hoitoaika on 15- 20 minuuttia.

Lämpöpakkaushoidot ovat tarjolla muiden hierontapalveluiden yhteydessä ilman eri veloitusta.

Varaa aikasi osoitteessa www.taikamassage.fi