Tutustu hierontaan shiatsupatjalla -50%*

Toukokuun alusta voit nauttia hieronnastani myös muuten kuin perinteisellä hierontapöydällä. Alustana on ihana, kehoon muotoutuva, mutta jämäkkä memory foam -patja. Kehon asento saadaan patjalla erittäin mukavaksi eri muotoisten tyynyjen avulla.

Hoidoissa hyödynnän klassisen hieronnan oppeja ja maustan niitä tarpeen mukaan shiatsun, thaihieronnan, vyöhyketerapian ja intialaisen päähieronnan tekniikoilla. Halutessasi voit myös pyytää täydentäviä hoitoja (lämpöpakkaushoito, kuivakuppaus ja purentalihasten hieronta). Vähintään 90 min hierontoihin nämä kuuluvat ilman eri veloitusta.

Sinulle, joka

  • kaipaat vaihtelua
  • etsit uusia tapoja kehosi liikkuvuuden parantamiseen ja hoitoon
  • koet, että erityisesti lantiosi seutu on kankea

Edut

  • Suurempi alusta mahdollistaa laajemmat kierrot ja venytykset, mikä parantaa hoidettavien kehon osien liikelaajuutta
  • Suuremman alustan ansioista voin hoitaa sinua monipuolisemmin (eri kulmista ja eri tekniikoilla)
  • Patjalla on mahdollista tarvittaessa käyttää enemmän voimaa ja/tai kohdistaa voima suuremmalle alueelle

Tutustumistarjous

Tule kokeilemaan hierontaa shiatsupatjalla puoleen hintaan. Tarjous koskee vähintään 60 min hierontaa shiatsupatjalla ja se on voimassa 31.5.2021 saakka. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.